𝗬𝗮𝘀 𝗜𝘀𝗹𝗮𝗻𝗱 𝗖𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗮𝘁𝗲𝘀 𝗙𝗼𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗦𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗰𝗹𝗲 𝗶𝗻 𝗘𝗽𝗶𝗰 ð—©ð—¶ð—±ð—²ð—¼

𝗬𝗮𝘀 𝗜𝘀𝗹𝗮𝗻𝗱 𝗖𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗮𝘁𝗲𝘀 𝗙𝗼𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗦𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗰𝗹𝗲 𝗶𝗻 𝗘𝗽𝗶𝗰 𝗩𝗶𝗱𝗲𝗼

Yas Island Celebrates Football Spectacle in Epic Video

For the high-resolution video, please click here

Mumbai, 24 November 2022: Yas Island, Abu Dhabi’s leading leisure and entertainment hub, is celebrating the international football tournament taking place in Qatar this year in a fun video as characters across the destination pass the ball from one iconic landmark to the next throughout on the Island.

Viewable on Yas Island’s Instagram channel, the football-inspired video showcases Bugs Bunny from Warner Bros. World™ Abu Dhabi and Yas Waterworld Abu Dhabi’s Sultan passing each other the ball across the destination – from Warner Bros. World™ Abu Dhabi, The WB™ Abu Dhabi, to Yas Waterworld, Ferrari World Abu Dhabi, Yas Bay Waterfront and Yas Links Abu Dhabi, marking the start of the international football tournament. 

Throughout the month of the highly anticipated sporting event, Yas Island will host a unique fan zone and screening experiences as well as a series of concerts for football enthusiasts to watch and celebrate. Fans can cheer for their favorite teams at key locations across the destination, including at Yas Links Abu Dhabi hosting Abu Dhabi Fanzone – Football Viewing Experience, with the largest outdoor screen in Abu Dhabi, Yas Bay Waterfront, Yas Mall, and Yas Marina. Additionally, several of Abu Dhabi’s world-class hotels will also host special viewing events with food and beverage offerings including W Abu Dhabi – Yas Island, The WB™ Abu Dhabi and Yas Plaza Hotels.

For more information, visit www.yasisland.com

-ENDS-

About Yas Island

Yas Island is one of the world’s fastest growing leisure and entertainment destinations, located on the golden shores of Abu Dhabi – just 20 minutes from downtown Abu Dhabi and 50 minutes from Dubai. Yas Island offers holidaymakers a diverse mix of award-winning leisure and entertainment experiences, from one-of-a-kind theme parks, world-class shopping and superb dining, to a golf course, exciting water and motor sports, and spectacular musical, entertainment and family events, all within the 25 sq. km Island. Today, Yas Island is home to the award-winning theme parks Ferrari World Abu Dhabi, Yas Waterworld, Warner Bros. World™ Abu Dhabi, the record-breaking CLYMB™ Abu Dhabi. It also houses Yas Marina Circuit (home to the FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX™), Yas Marina, the award-winning Yas Links golf course, as well as Abu Dhabi’s largest mall, Yas Mall, Yas Bay Waterfront – Abu Dhabi’s vibrant day to night destination featuring Pier71, a three-kilometer Boardwalk, and a variety of world-class dining, leisure and entertainment brands.  With ten hotels, including W Abu Dhabi – Yas Island, Hilton Abu Dhabi Yas Island, The WB™ Abu Dhabi, the World’s first Warner Bros. themed hotel, plus more than 165 dining experiences, the destination also features indoor and outdoor concert venues including WHITE Abu Dhabi and Etihad Arena – all of which are complemented by a range of visitor services that connect all attractions to one another.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: